Sevgili Dostlar,Sizler ile paylaşım yapabileceğim bu sayfada buluşmanın
heyacınını yaşıyorum.İçsel yolculuğuma başladığım 2001 senesinden bu yana
aldığım yolda ki deneyimlerimi ve bu arada evrenin karşıma çıkardığı
bilgileri, enerji sistemlerini sizler ile paylaşacak olmaktan çok
mutluyum.Üzun süren düşncelerin arkasından gelen bu blog fikri umarım
bütüne ve bu sayfaya tıklayan herkese faydalı olur.Sevgi ve Işık yolunuzu
aydınlatsın.

21 Ocak 2013 Pazartesi


İmgeleme Nedir?

 

Majinin vazgeçilmez araçları arasında başlıca olanlar; pentegram (beş köşeli yıldız), asa, kadeh mızrak ve vizyon küresidir..

Bunlar irade gücünü, fizik bedeni, kalbi ve aklı temsil eden objelerdir, güç yönlendirme kanal açma gibi bölümler içinde gereklidir... Maji işlemlerinden sonuç alabilmeniz çalıştırma saglayabilmeniz için bunları uyumlu bir şekilde kombine etmeniz gereklidir..

 

Örneğin;

 

Zihniniz ritüelin farklı merhaleleri ve içeriği üzerine sıkıca odaklanmalıdır.

Bu odaklanma imajinasyon, dikkatin toplanmasını ve netliğini kapsamalıdır.

Fizik Beden majikal işlemlere ve fiziksel duruşlara dayanacak kadar güçlü olmalıdır.

İrade odaklanmalı ve tümüyle İşlemin başarısına yönlendirilmelidir.

Duygular en üst perdede, istekler canlı ve enerji kanallarınız açık olunmalıdır. Sonuç kişiliğin tümüyle huşu içinde yanması, çalışmanın ve sonucun içinde erimesidir. Eğer yorgunsanız, ağrınız varsa, dikkatiniz dağılmışsa, ağır bir depresyondaysanız, duygusal uzaklık, tereddüt, özgüven, ilgi eksikliği vb. durumunda herhangi bir majikal çalışmanın başarılı olması çok zordur.

Bununla birlikte bu fiziksel şartlar kronik hale geldiğinde mazerete dönüşebilirler. Bu yüzden her şeyin eksiksiz olmasını beklemelisiniz..

Majik çalışmalarda hemen belirtmek gerekir ki sanıldıgının aksine fizik beden dinçleşmez bir müddet migren derecesinde baş agrınız, yorgunluk hisleriniz uyku hali yaşayabilirsiniz ancak bu geçici bir durumdur..

İmgelemenin amacı majisyene majikal akımlarla bağlantı kurması ve majikal çalışmayı yönlendirmesi için yardım etmektir.

 

İmgelemeyi Geliştirmek...

 

Şimdi şunu yapmakla başlayabilirsiniz, sag elinizin işaret parmagı ile havaya bir geometrik obje çizin; kare dikdörtgen üçgen yada daire seçebilirsiniz, çizimi yaptınız gözünüzde canlandırdınız ve elinizi indirdiniz? Çizdiginiz objeyi yerinde görüyormusunuz? Hayır çünkü yeni başladınız enerjiniz maji için zayıf, şimdi odaklanın ve tekrar deneyin.. Yine olmadı mı? Bıkmak usanmak yok minik bir teknik daha size; arka fonu karartın düşüncenizde, yani eger baktıgınız bölümde koltuk sandalye dolap tv vs ne varsa görmeyin orası simsiyah bir alan alacakaranlık, çizdiginiz obje dışında hiçbirşey görmüyorsunuz, objenizide kırmızı renk ile çizin.. Şimdi derin nefes alın, arka fon karanlık sag işaret parmagınızdan başka hiçbirşey görmüyorsunuz ve parmagınızda sihirli bir kalem, kare çiziyoruz, minik boyutlarda güzel bir kare.. Kırmızı renklerini gecenin karanlıgına dagıtmış ışıl ışıl bir kare... hafifce parmagınızı indirin şimdi kare hala orada.. 3 saniye 5 saniye.. sorun degil ilk birkaç denemenizde bunu başarabildiniz gerisi gelecektir zamanla çalışmalar sonrasında o kare yerinde 1 saat bile kalacaktır.. Ve imgeleme sabitkasesini oluşturdugunuzda sadece siz degil arkadaşlarınızda odada ki kareyi algılayacaktır..

 

İmgeleme yapmak aslında en önemli noktadır.. İnsan yaratılıp dünyaya gönderildigi anda bu imgeleme gücü bizlere yeterli miktarda verilmişti.. Geçmişimizi düşünelim çocuklugumuzu ne kadar çok hayaller kurardık, evlerimiz vardı uzak diyarlarda, gemilere binerdik, annemiz yemek hazırlayana kadar gitmedigimiz gezmedigimiz ülke kalmadı, gerçek imgelemeler yapan ruhlardık.. Ta kiiii; birileri bize bu çocuk çok hayalperest, yakında aklını kaçıracak, bir doktora götürelim vs diyene kadar... İmgeleme gücümüz işte o an zayıfladı.. Şimdi yeniden eski gücümüzü alma zamanımız geldi..

 

Bu alıştırmalara 1 hafta kadar devam edin.. Sonra ki hafta imge boyutlarınızı büyültün, biraz daha gürültülü ortamlarda yapmaya çalışın güçlerini pekişsin...

 

Bu çalışmalar sayesinde  İmgeleme gücü kazanmak, bunu her ortamda kurabilmek.. İmgeleme gücümüz pekişirse, zihnimiz güçlenecek, düşünce gücümüz ivme kazanacaktır... 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder