Sevgili Dostlar,Sizler ile paylaşım yapabileceğim bu sayfada buluşmanın
heyacınını yaşıyorum.İçsel yolculuğuma başladığım 2001 senesinden bu yana
aldığım yolda ki deneyimlerimi ve bu arada evrenin karşıma çıkardığı
bilgileri, enerji sistemlerini sizler ile paylaşacak olmaktan çok
mutluyum.Üzun süren düşncelerin arkasından gelen bu blog fikri umarım
bütüne ve bu sayfaya tıklayan herkese faydalı olur.Sevgi ve Işık yolunuzu
aydınlatsın.

21 Kasım 2013 Perşembe

Alın Çakrası İçin Piramit Renk Meditasyonu
Piramit Meditasyonuna başlamadan önce, oturur pozisyonda sırtın dik olması önemlidir. Sol avucunuza, ucu size bakacak şekilde kristal kuvars (yoksa sahip olduğumuz başka bir taşı) koyunuz.
...
Nefesimizi düzenledikten ve rahatladıktan sonra iç dinginliğimizin ve güven duygusunun bizi alıp götürmesine izin veriyoruz.

Beş kez derin yoga nefesi (karından) alıp veriyoruz.

9 – 1 kadar geri sayarak, nefesimizi normal hale getiriyoruz. Her sayımda içimize, özümüze doğru biraz daha iniyoruz. Tüm vücut kaslarını teker teker gevşetiyoruz.

Zihninizde tüm vücudunuzu çevreleyen pramit hayal ediyorsunuz ve siz bunun içinde oturuyorsunuz. Piramitin tepe noktasıyla taç çakranızın arası 30 cm. Piramitin içindesiniz, son derece rahat ve güvendesiniz. Ajna çakranın rengi olan eflatunla tüm pramiti dolduruyorsunuz. Tüm vücut kaslarını kontrol ediyorsunuz gevşemeyen kaslar varsa, piramitin içine doldurduğumuz rengi o bölgeye gönderiyoruz.

Gereken rahatlığı sağlayana kadar, takılmadan, seçmeden, ayırt etmeden düşüncelerimizi izleyeceğiz

1- 9 kadar sayıyoruz ve yavaş yavaş içimizden yukarıya çıkıyoruz. Hazır olduğumuzda gözlerimizi açıp kristalimizi veya elimizdeki taşı hissetmeye çalışıyoruz
Karmik Blokaj Terapisi
Öncelikle terapi isteyen kişinin talebinin ne olduğunu net bir konu başlığı halinde belirlemekle başlıyor. Bunlar; Köpek korkusu, ilişkilerdeki sorunlar, ailedeki rol karmaşası, güvensizlik, okula gitme endişesi ...... gibi çok farklı konu başlıkları olabiliyor. Terapi esnasında oluşan vizyonlar ( ki alıcı ile ortak vizyonlar da alındığı olabiliyor ) bizi problemin kaynağına götürüyor. Yine Işık köprüsü ve Üst bilinç terapilerinde olduğu gibi senaryo değişiyor ve bir anlamda film ‘Mutlu Son’ la bitiyor. Bazen birden fazla senaryo üst üste gelebiliyor. Son derece detaylı bir şekilde çok değişik dönem ve olaylarla konular karşımıza gelebiliyor. Daha önce eğitim aldığım bütün hocalarıma bu vesile ile şükranlarımı sunuyorum. Çünkü neredeyse her bilgi ve deneyimim burada ‘bize’ destek oluyor.

Çok sayıda ve değişik konu başlıkları ile çalışmalarımızda sonuç itibarı ile şu tespitleri vardık.

Seans en fazla bir Saat içerisinde tamamlanıyor. Alıcıda bilinç açık ve seans esnasında herhangi bir konuşma geçmiyor. Seans bitiminde yaşananlar tarafımdan anlatıldığında, senaryo sahneleri ve bazı replikler alıcı tarafından da hatırlanabiliyor. Bu çalışmanın en keyif verici kısmı ise, istenen sonuca hemen ulaşılacak kadar ‘seri’ bir çalışma olması. Çalışılan konu başlığı her ne ise günlük hayattaki olumlu yansımaları hemen o andan itibaren başlıyor. Tekrarladığımız her çalışmada bu sonuçları almamız bizi son derece mutlu ediyor.
Dt.Turgay Köyağasıoğlu nun sisitemidir.
Kendisine bu sistemi bizlere öğrettiği için şükranlarımızı sunuyoruz.
Saygılarımla ,
Melike Akkan

Reiki Grand Master/Teacher

19 Kasım 2013 Salı

IŞIK KULESİYLE KORUNMA :

1-Derin ve düzgün nefes alın.(Pratik süresince devam edin.)

2-Tüm vücudunuzu gevşetin.

3-Yürürken dik, düzgün ve sakin olun. Kollarınızı gevşekçe iki yana bırakın. Otururken de omurganız dik olsun. Ayaklarınızı birbirine paralel yerleştirin. Elleriniz, avuç içleri aşağıya bakacak şekilde kalçalarda dursun. Ciddi bir sağlık sorununuz yoksa pratiklerinizde her zaman ayakta durmalısınız.


4-Bedeninizi çevreleyen uzun, elips şeklinde, yoğun parlak mavi bir ışığı gözünüzün önüne getirin. Bu ışık vücudunuzun aşağı yukarı 25 santim ötesine ulaşır. Başınızın üstünde ve ayağınızın altınca 40 santime kadar da uzanır. Ruhsal auranız bundan daha büyük bir alanı kapsar aslında. Üstelik genellikle gümüş renkli olarak canlandırılır ama korunma amacınıza uygun olarak mavi olması gerekir[mavi, sağlığı ve korunmayı sağlar].Alanı neden mi küçülttük? İhtiyaç duyduğunuz koşulları yaratmak küçük alanda daha kolaydır da ondan.

5-Sizi tümüyle çevreleyen bu iyice belirlenmiş yoğun parlak mavi ışık alanını gözünüzün önüne getirdiniz mi? Tamam, şimdi auranın en üst noktasında, başınızın biraz üstüne parlak beyaz bir ışık küresi hayal edin. Hayır, küre başınıza değmiyor.

6-Dikkatinizi bu küre üzerine yoğunlaştırın. Böylece kor şeklinde yanan magnezyum gibi beyaz ve daha parlak hale gelir. Bunu yaparken yukarı bakmanıza gerek yok, varlığını hissedin yeter. Bu imajı,”Yüksek Varlığınız”ın Işığı’nı temsil etmek üzere yaratıyorsunuz. Bu ışık gerçekten de ordadır. Bu küreyi hayal ederken dokunmaya kalmayın. Çünkü “Yüksek Varlığınızı” bilinçli varlığınızla tespit etmiyorsunuz.

7-Şu iki imajın farkında olun:
 Tümüyle içinde olduğunuz yoğun parlak mavi elips ve başınızın üstündeki beyaz küre… Onlar orada zaten varlar ama siz onlara konsantre olarak bu enerjilerin yoğunluğunu artırıyorsunuz.

8-Beyaz küreyi sembol olarak gözünüzün önüne getiremeseniz bile, gerçek ilahi gücün bir parçasını temsil ettiğini kabul edin. Ve düşünebileceğiniz en yüksek pozitif enerjilerin zihninize dolmasına izin verin. Bu pozitif enerjiler bırakın tüm benliğinizi sarsın…

9-Hazır olduğunuzu hissettiğinizde göz kamaştırıcı yuvarlağın beyaz ışık saçtığınız görün. Bu ışı, gümüş pırıltılarla doludur. Önce auranıza, sonra da canlı bir şekilde size doğru akarak tümüyle nüfuz eder.

10-Şimdi auranızın dış kabuğu canlı ve parlak mavi elips şeklindeyken, içi canlı pırıldayan beyaz ışıkla dolacak. Konsantrasyonunuzu etkin bir şekilde sürdürebildiğiniz sürece bu vizyonu, yaşayan ve hareket eden bir gerçeklik olarak görün. Parlaklık sürekli etrafınızdadır ve siz doğru akar. Her şeyin kaynağı olduğu için bitmez tükenmezdir. Auranızda sürekli dolaşır. Pırıltılıdır, sert ve keskin şekilde belirlenmiştir. ”İlahi Güç”ün bu muhteşem belirtisinin ortasında çok mutlu bir şekilde kendinizin fakında olun!

11-Auranızın zaten var olduğunu ancak şimdi bunu güçlendirmek için özel bir çaba sarf ettiğinizin bilincinde olun.




                                             IŞIK KULESİ İLE KORUNMA 

[Bu alıştırma günlük düzenli olarak en az bir defa yapıldığında yavaş yavaş negatif hiçbir şeyden etkilenmemeye başlayacaksınız.

Ani durumlarda, mesela ani endişe, tehlike(her türlü tehlike, ister fiziki ister ruhsal) anında 2.metot uygulanabilir. Fiziksel olaylarda da az çok etkisi vardır.] Ancak bunun faydası(2.metodun),auranızın genel kuvvetine bağlıdır. Diğer bir deyişle,”Işık Kulesi”nin başarısıyla kumar oynamayın. Düzenli metodu her gün uygulayın, acil metodu sadece gerekli durumlarda kullanın. Böylelikle saldırganın dikkatini başka yöne çevirebilir, hatta yatıştırabilirsiniz. En azından aklınızı sakinleştirip aydınlatabilir ve bazı önemli detayları bilinçli algılamanızı sağlayabilirsiniz. Bu da iyiliğiniz için hayati önem taşır.
IŞIK KULESİ–2(Acil Metot)

1-Hemen etrafınızı saran canlı, parlak mavi aura elipsini düşünün. Başınızın bariz üstünde de “Yüksek Benliğiniz”in parlak, beyaz küresini gözünüzde canlandırın.
 2-Başınızın üstündeki parlak kürenin farkında olun. Hayal edilmiş bir sembol olsa da, kürenin ilahi gücün bir parçasını temsil ettiğinin farkına vararak en yüksek iyiliği amaçlayın.
 3-Parıldayan kürenin beyaz ışık saçtığını görün. Bu ışık, gümüş pırıltılar ile doludur, auranıza akar ve size nüfuz eder. Auranın sert kabuğunun keskin mavi dış çizgilerini görün.
 4-İhtiyacınız olduğu sürece bu canlandırmayı sürdürebilirsiniz.
 5-Görüntünün bilincinizden uzaklaşmasına izin verdiğinizde, bu korumanın hâlâ görünmez şekilde sizin çevrenizde olduğunu bilin.










               The Golden Trıangle (Altın Üçgen)











-James Purner‟dan,kurucudan-

Değerli arkadaşlarım,işte benim enerji sistemim hakkındakiler.
1986 „da duygusal ,ruhsal ve fiziksel problemleri olan insanlara yardım etmede ilerleyeceğimi söyleyen 2 düş gördüm.
İlk olarak derin Buddha meditasyonunda (günde 4 saat yapardım) , çölden bana doğru bir eşeğin üzerinde gelen bir figür gördüm.Bu figür yırtık pırtık kıyafetler ve beyaz bir başlık giyiyordu.Bana zamanın geldiği ve rehberimin her zaman benimle beraber olacağı söylendi.Böylece eğer yardıma ihtiyacım olursa sadece istemem yetecekti.Sonra figür döndü ve kum tepelerinin üzerinden kaybolup gitti.
6 ay kadar sonra bir meditasyon seansından hemen sonra yatağımda yatarken bir enerjik kuvvet üçüncü gözüme dokundu ve tamamen hareket edemez oldum.Bu 2 saat kadar sürdü.Bu zaman içinde anladım ki,bu enerjinin kaynağı Tanrıça Isis‟di.(O zamanlar o‟nun kim olduğunu bilmezdim.
O günden sonra bana kendini tanıttı.Gerçekte o zamana kadar enerji dağıtıyor olduğumun farkında değildim.Birine sadece dokunmam veya
bakmamla daha iyi hissettiğini fark ettim.Zaman geçtikçe bu enerjiyi
zamana ve uzaya yollamaya başladım.Tanrıça Isis benimle birlikte
olduğunu öğrenmemi sağladı ve ondan yardım istediğimde enerji
temizlendi ve daha güçlü hale geldi.Zamanla başkalarını bu sisteme
uyumlamaya yönlendirildim ve bunu yapmanın basit bir yolu verildi.


İyileştirme nasıl bir duygu ve işe yarar? Reiki veya Seichem‟e çok benzerdir ama öteye çok daha fazla yoğunlaşabilir ve bu enerji sistemini diğer sistemlerle kullanabileceğinizi ve birbirlerine çok iyi uyum sağladıklarını fark edeceksiniz. 
e enerjiyi nasıl dışarı yolladığımın formülü.Üçüncü gözde altın bir üçgen çizerim ve kişinin eğer ruhu iyileştirmeyi kabul ediyorsa enerjiyi almasını niyet ederim.Eğer evet yanıtını alırsam enerji dışarıya çıkar.Eğer cevap olumsuz ise enerjiyi yollamam.Sembol her zaman bir Altın Üçgen veya piramittir ve kullanıldığında her zaman döner.


Bu enerji geleneksel tıbbın tedavi edemediği kanser, kalp ve diğer kronik durumları iyileştirmede başarıyla kullanılır.Her zaman çalışmaz ama başarı oranı çok yüksektir. 



                                                    Pramit Reiki 








Piramit, şifa enerjisinin titreşimini yükseltmek için kullanılır. Piramidin gücü ile Reiki birleştirilerek daha yüksek seviyedeki enerjileri kanalize edebilir. Bunun çok güçlü bir ileri düzey uyumlama olduğunu bir çok Piramit Reiki Master'ı gibi siz de deneyimleyeceksiniz. Piramidin gücü, kullandığınız bütün şifa enerjilerinin titreşimlerini ileri düzeylere taşır. 

Orgon Enerjisi; ''Kullanabileceğimiz daha güçlü enerji'', aynı zamanda Yaşam Gücü/Chi/Prana ve evrende doğal olarak var olan Kozmik Yaşam Enerjisi'dir. Bu kozmik güç, evreni saran, maddeden bağımsız, kendi titreşimine sahip enerjidir. Piramidin yapısı kullanılıp bu yüksek enerjiler için kanal ve zemin oluşturarak yaşamımızdaki enerjinin Orgon alanı arttırılabilir. Enerji manyetik alana doğru hareket eder ve sürekli artış eğilimindedir. Farklı titreşimdeki madde(kütlesel enerji)leri geçerek, mesafe sınırı olmadan kulanıcının anlayışına uygun etkileşimde bulunacaktır. Piramit enerjisinin, pisişik yetenekleri geliştirmede, sağlık, huzur, refah, uykusuzluk, konsantrasyon geliştirme ve stresten arınma gibi bir çok konu üzerinde etkili olduğu bilinmektedir. Piramidin, herşeyin doğadaki kendi doğal gücünü yeniden kazanmasına 
yardımcı olduğu düşünülmektedir. Ve bize yaşamımız boyunca yitirdiğimiz çoğu şeyleri yeniden kazandırabilir. 
PİRAMİT GÜCÜ
Piramit Gücü için esas olan, piramidin şeklinden dolayı, yüksek frekanslı enerjiler için akümülatör(toplayıcı) ve kuvvetlendirici bir yapıya sahip olmasının kanıtlanmış olmasıdır. Geometrik şekil içerisine yerleştirilen kristallerin enerjileri önemli ölçüde yükselir. Bu piramit ile enerjiyi dönüştürme, şifa enerjilerinin spiral hareketini güçlü bir girdap şeklinde tezahür ettirir. Daha sönra insan bedeninin çakralarına akar. 
REİKİ 
Mikrokozmik ve makrokozmik ilişkisini ve aradaki enerji akışını biliyorsunuz. Zaten bu yüzden bu inisiyasyon Reiki Master'larına yapılıyor. Hangi enerjileri kullanıyor olursanız olun, bu uyumlamadan sonra Onların gücü sınırlarını aşacaktır. Piramit Enerjisini başlatırken herhangi bir geleneksel Reiki Sembolünü kullanmanız gerekmez. Piramit Gücünü; yemekler, Ruhsal Gelişim, Korunma ve Tezahür ettirme için de kullanabilirsiniz. 


















FARVARDISH (Ferverdiş), kadim Pers Medeniyeti tarzı bir enerji sistemidir. Günümüzde Alireza Dolatshahi tarafından yeniden revize edilmiştir. Sistem, adını çok eski tek tanrılı bir din olan Zerdüştlüğün simgeli olan FARVAHAR dan almaktadır.
FERVERDİŞ ESASLARI

Bizler doğduğumuz andan itibaren gezegenlerin ve yerkürenin enerjisel etkileri altında kalır ve sürekli olarak onlardan enerji alırız. Doğum anımızda, bütünsel olarak varoluşumuz Gezegenlerin hızları ve konumlarına göre etkilenir ve ömür boyu bir film şeridi bizimle kalarak genel yaşam yolumuzu şekillendirirler. Bu etkiler olumlu ya da olumsuz olabilirler. Bizim bu oluşumlara verdiğimiz iradi tepkiler doğrultuşunda yaşamımız şekillenir. Gezegenlerin yaşamımız üzerindeki sürekli etkileri değiştirilemezler ancak iyileştirilebilirler.
Usui Reiki ve çoğu geleneksel Reiki stilleri bu enerjiler üzerinde çalışmazken Ferverdiş oldukça özel bir şekilde çalışır. Bu, Ferverdiş'in diğer sistemlerden üstün olduğu anlamına gelmez ancak hissedilir derecede farklı bir çalışma tarzı vardır.
Ferverdiş genel olarak, gezegenlerden aldığımız enerjilerden, ihtiyaç olanı almamızı sağlayıp, gereğinden fazla olanlarını temizleyerek varlığımızın enerjisel dengesini korur.

Geleneksel Reiki sistemlerinden daha hassas ve derin konular üzerinde de çalışır. Genel olarak; her bir çakra, fiziksel, zihinsel, duygusal konularda oldukça etkindir. Ferverdiş, diğer tüm Reiki Sistemleri gibi enerjisel bir denge oluşturmayı hedefleyen bir sistemidir. Enerji her zaman ihtiyaç olan bölgeye ve ihtiyaç olduğu kadar alınır. Bu dengeyi kurmak için bir çaba harcamak zorunda değilsiniz. Gerektiği yere gerektiği kadar alınır ve o an için durur. Bu yüzden denge ve uyum kendiliğinden sağlanır. 



Üçüncü Göz Psişik Güçlendirme 


İnisiyasyonunda, Ruh bağlantısı yapılıp Üçüncü Göz açılır ve açıkça psişik mesajlar almaya başlarsınız. Bu uyumlanma, sezgi yeteneğini geliştirir ve içgüdülerinizi yükseltir.
Sadece vizyonlar (Durugörü) değil, aynı zamanda duruişiti ve / veya psişik mesajları alabilirsiniz. Üçüncü Göz Psişik Güçlendirme, enerji alanında ilahi mesajları almayı engeleyen olumsuzlukları temizler. Bu auranızı her zaman parlak ve canlı tutmaya yardımcı olur. Aynı zamanda dışarıya psişik çalışmalar yaparken Auranızı koruma altına alır. Bu psişik yeteneklerinizi geliştirmek için Meleklerden ve Göksel Rehberlerden gelen mesajları almanız için enerji sel bir kanal açan harika bir sistem.