Sevgili Dostlar,Sizler ile paylaşım yapabileceğim bu sayfada buluşmanın
heyacınını yaşıyorum.İçsel yolculuğuma başladığım 2001 senesinden bu yana
aldığım yolda ki deneyimlerimi ve bu arada evrenin karşıma çıkardığı
bilgileri, enerji sistemlerini sizler ile paylaşacak olmaktan çok
mutluyum.Üzun süren düşncelerin arkasından gelen bu blog fikri umarım
bütüne ve bu sayfaya tıklayan herkese faydalı olur.Sevgi ve Işık yolunuzu
aydınlatsın.

19 Kasım 2013 Salı



















FARVARDISH (Ferverdiş), kadim Pers Medeniyeti tarzı bir enerji sistemidir. Günümüzde Alireza Dolatshahi tarafından yeniden revize edilmiştir. Sistem, adını çok eski tek tanrılı bir din olan Zerdüştlüğün simgeli olan FARVAHAR dan almaktadır.
FERVERDİŞ ESASLARI

Bizler doğduğumuz andan itibaren gezegenlerin ve yerkürenin enerjisel etkileri altında kalır ve sürekli olarak onlardan enerji alırız. Doğum anımızda, bütünsel olarak varoluşumuz Gezegenlerin hızları ve konumlarına göre etkilenir ve ömür boyu bir film şeridi bizimle kalarak genel yaşam yolumuzu şekillendirirler. Bu etkiler olumlu ya da olumsuz olabilirler. Bizim bu oluşumlara verdiğimiz iradi tepkiler doğrultuşunda yaşamımız şekillenir. Gezegenlerin yaşamımız üzerindeki sürekli etkileri değiştirilemezler ancak iyileştirilebilirler.
Usui Reiki ve çoğu geleneksel Reiki stilleri bu enerjiler üzerinde çalışmazken Ferverdiş oldukça özel bir şekilde çalışır. Bu, Ferverdiş'in diğer sistemlerden üstün olduğu anlamına gelmez ancak hissedilir derecede farklı bir çalışma tarzı vardır.
Ferverdiş genel olarak, gezegenlerden aldığımız enerjilerden, ihtiyaç olanı almamızı sağlayıp, gereğinden fazla olanlarını temizleyerek varlığımızın enerjisel dengesini korur.

Geleneksel Reiki sistemlerinden daha hassas ve derin konular üzerinde de çalışır. Genel olarak; her bir çakra, fiziksel, zihinsel, duygusal konularda oldukça etkindir. Ferverdiş, diğer tüm Reiki Sistemleri gibi enerjisel bir denge oluşturmayı hedefleyen bir sistemidir. Enerji her zaman ihtiyaç olan bölgeye ve ihtiyaç olduğu kadar alınır. Bu dengeyi kurmak için bir çaba harcamak zorunda değilsiniz. Gerektiği yere gerektiği kadar alınır ve o an için durur. Bu yüzden denge ve uyum kendiliğinden sağlanır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder