Sevgili Dostlar,Sizler ile paylaşım yapabileceğim bu sayfada buluşmanın
heyacınını yaşıyorum.İçsel yolculuğuma başladığım 2001 senesinden bu yana
aldığım yolda ki deneyimlerimi ve bu arada evrenin karşıma çıkardığı
bilgileri, enerji sistemlerini sizler ile paylaşacak olmaktan çok
mutluyum.Üzun süren düşncelerin arkasından gelen bu blog fikri umarım
bütüne ve bu sayfaya tıklayan herkese faydalı olur.Sevgi ve Işık yolunuzu
aydınlatsın.

5 Ekim 2013 Cumartesi


RA-SHEEBA




Başlangıçta bir dizi şaşırtıcı olaylar RA-SHEEBA'nın doğmasına sebep oldu.

Herşey 'Esas Oyuncular'dan biri olan Michael'in, 1982 yılında Broken Hill'deki Barrier Dağ'larının eteklerinde bulunduğu sırada bir 'Merkez' vizyonu alması ile başladı.

1991 yılında Michael ve ailesi, kendisine vizyonda gösterilen yer olan malikaneye taşındılar.

Mart 1998'de, İngiltere'den Adelaid'e gelen bir çiftle tanıştılar. 'Ruh' tarafından kendilerine İngiltere Glastonbury'de Tanrıça enerjisini çapalamak üzere bir ritüel yapmaları söylenmişti ve bu töreni yaptılar.

Sonra 25 Eylül 1998'de aynı töreni yapmak için Avustralya'daki 'Alice Springs'e gitmeleri bildirildi. Önce Adelaid'e gittiler ve sonra Alice Springs'e gitmeyi planladılar, fakat belirtilen tarihte Alice Sprins'te olamadılar. Ruh kendilerine üzülmemelerini, birinin onları evine davet edeceğini ve gitmek durumunda olacaklarını söyledi.

Merilyn Bretherick onları Barrier Dağ'larının eteklerinde 'Springs' denen yerde bulunan evlerine davet etti. Kabul ettiler ve Tanrıça enerjisini çapalamak üzere bir tören yapıp, yapamayacaklarını sordular. Tören uygulandı. Enerji harikuladeydi.

Tanrıça enerjisi 'The Springs'de ikamet eden kişilerle çalışmaya başladı. Her birinin oynayacakları rolü 'hatırlamalarına' sebep oldu.

Peter Johanson sembollere ve kelimelere kanal olmaya başladı. Merilyn RA-SHEEBA formatını ve inisiyasyon işlemini almaya başladı. Michael de dünyayla bağlantısını kuruyordu. Geçmişteki yaşamlarımızı ve RA-SHEEBA'nın Firavun ve eşi aracılığı ile Mısır'a ilk getirilme dönemindeki rollerini hatırlamaları ilginçti.

Ruh tarafından bunun adına 'RA-SHEEBA' demeleri istendi. (Okunuşu Raa Şiba)

İngiltere'den gelen çift Alan ve Shirley de (semboller ve format olmadan) gelen enerjiyi alıyorlardı. Onlara da 'RA-SHEEBA' olarak adlandırılmaları söylenmişti. Alan, Shirley ve Tina bir kez daha Avustralya'ya gittiler ve hep birlikte ilk RA-SHEEBA Workshop'u oluşturdular. 8 'Esas Oyuncu' inisiye edildiler ve RA-SHEEBA Master oldular.

Şu anda Avustralya, İngiltere, Alaska, Yunanistan, Kanada, ABD, Türkiye, Newmexico, Ekvador, İsrail, Lübnan, Mısır, İsviçre ve Hollanda'da RA-SHEEBA Masterleri bulunmaktadır.

Peter ve Merilyn RA-SHEEBA'yı Victoria/Avustralya'ya taşıdılar ve şimdi İnternette yer alıyor.

Hem de 'Ruh'un istediği şekilde dünyayı kucaklamaya devam ediyor.




Yeniden Doguş Kişisel gelişim merkezinin sayfasından alınmıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder