Sevgili Dostlar,Sizler ile paylaşım yapabileceğim bu sayfada buluşmanın
heyacınını yaşıyorum.İçsel yolculuğuma başladığım 2001 senesinden bu yana
aldığım yolda ki deneyimlerimi ve bu arada evrenin karşıma çıkardığı
bilgileri, enerji sistemlerini sizler ile paylaşacak olmaktan çok
mutluyum.Üzun süren düşncelerin arkasından gelen bu blog fikri umarım
bütüne ve bu sayfaya tıklayan herkese faydalı olur.Sevgi ve Işık yolunuzu
aydınlatsın.

26 Ocak 2013 Cumartesi



REİKİ İLE   
KRSTALLERİ  PROGRAMLAMAK,

Daha önceden düşüncenin enerji olduğunu öğrendik ve niyet her şeydir.Öncelikle, bir eliniz ile kristali altından tutun ve , zihninizde bir niyet formüle edin."Senin programın çözülüyor (veya temizleniyorsun veya arınıyorsun)". Bunu yaparken 1. sembolü kullanabilirsiniz. Sonra, ayni yöntemi kullanarak kristali tekrar programlıyoruz, niyet biraz farklı oluyor. Kristali her iki elinizde tutun, 1.sembolü çizerek başlayın,kristali birikmiş enerjilerden temizlemek için 2.sembolü kullanın, sonra tekrar 1.sembol. Sonra kristalin programının çözülmesini ve istenmeyen enerjilerden temizlenmesini söyleyin. "Senin programın çözülüyor (veya temizleniyorsun veya arınıyorsun diyerek Reiki verin)". Bunu üç kere yapın.


Ayrıca, onaylamalar yaptığınızda, bu onaylamaları üç kere yapmak iyi olacaktır.
Orijinal program kristalden çıkarıldığında, kristali ayni yöntemi kullanarak programlarız. Bazıları komut programlarıdır ve bazıları altprogram olarak adlandırdığımız programlardır.
Örnek olarak "Sen sadece İlahi İrade ile uyum içinde, yaratıcının enerjilerine kanal olacaksın." " Sen kendi kendini temizleyeceksin." "Sen istenmeyen enerjilere kanal olmayacaksın." Ayrıca, sizin dışınızda hiç kimsenin programı değiştiremeyeceğini belirten bir altprogram ile programlayın veya kristalleri başka biri için programlıyorsanız, o zaman o kişinin ismini kullanın. Çünkü dışsal enerjilerin kristallerinizin programlarını değiştirmeleri olasıdır ve eğer siz çok hassas ve farkında değilseniz bu enerjiler kristal vasıtası ile sizin alanınıza akar. Kristalinize bir çok ekstra alt programlar yükleyebilirsiniz veya bu programları silebilirsiniz. Sadece iki buçuk santim uzunluğundaki bir kristal ayni anda binlerce programı taşıyabilir. Kristalleri, yaşamınıza giren çeşitli olayları kolaylaştırmalarına yardımcı olmaları için programlayabilirsiniz. Eğer isterseniz, şifa için onları aktive edebilirsiniz.

Kristalleri doğru olarak programladıktan sonra, onları değişik şekillerde kullanmaya başlayabiliriz.

Bu tip çalışma için kristallerin bu kadar iyi olmalarının nedenlerinden biri onların çok kesin/doğru ve sabit frekansları tutabilmeleridir.


Kristalleri enerjilendirmek için Reiki uygulamak istersek kesinlikle başarılı olabiliriz. (sembol sırası DKM + CKR + SHK + HSZSN + DKM olarak )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder