Sevgili Dostlar,Sizler ile paylaşım yapabileceğim bu sayfada buluşmanın
heyacınını yaşıyorum.İçsel yolculuğuma başladığım 2001 senesinden bu yana
aldığım yolda ki deneyimlerimi ve bu arada evrenin karşıma çıkardığı
bilgileri, enerji sistemlerini sizler ile paylaşacak olmaktan çok
mutluyum.Üzun süren düşncelerin arkasından gelen bu blog fikri umarım
bütüne ve bu sayfaya tıklayan herkese faydalı olur.Sevgi ve Işık yolunuzu
aydınlatsın.

26 Ocak 2013 Cumartesi


KRİSTALİ KULLANIRKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR :

Kristalinize kimsenin dokunmamasına
Sinirli olduğunuzda kristale yaklaşmamaya
Kristalin molekül yapısının bozulmaması için florasan ışığı olmamasına
Magnetik yüzeye koymamaya
Yumuşak veya doğal bezlere sarılı olmasına (pamuk veya ipek olmalı)
Çalışırken kristalle düşüncelerinize takılmamaya özellikle dikkat edin.
Seyredin ve düşüncelere takılmayın.

Farklı bir arındırma şekli;

Gereksiniminize uygun bir kaya kristalini seçtikten sonra, onu herhangi bir amaçla kullanmadan önce, belirli hazırlık aşamalarından geçirmeniz gerekir. İlk olarak kristalin fiziksel olarak temizlenip arındırılmasıdır. Kristaller ilk kazılıp çıkarıldıklarında üzerlerinde çeşitli mineral madde şekillerinden oluşan bir kabuk bulunur. Bu kabuğun giderilmesi için kristal, oksalik asit banyosuna yatırılır. Bu işlemden sonra kristallere birçok kişi tarafından dokunulur ve her bir kişi de bu kristal üzerinde kendi zihinsel ya da duygusal tesirlerini bırakır. İkinci olarak oksilit asit artıklarıyla birlikte, istenmeyen titreşimleri yok etmek için, kristal birkaç gün boyunca doğal deniz tuzunun içinde tutulur.

Kristal kuvarsınızı 1 lt. suya, 1 fincan kaya veya deniz tuzu eritip, bir CAM kaba koyun. Bu işlemi yaparken metal kaşık kullanmamanız, TAHTA KAŞIK kullanmanız özellikle önem taşır. (Metal kaşık kullanmamamızın sebebini tuz ve metal bir araya gelindiğinde kristallere zarar verir).Tuzu hazırladıktan sonra, Kristali suya koymadan sol elinizde tutun ve Kristalle konsantre olup şu dileği içinizden geçirin :"Üzerindeki bütün negatife özellikler uzaklaşsın". Bunu dileyerek, kristal kuvarsınızı suya bırakın. Yeni alınmış kristalinizi 24 saat ile 3 gün gibi bir süre bu suda kalması uygundur. Bu süre sonunda tuzlu suyu döktükten sonra Kristal, deniz tuzu yatağından parlak ve temiz bir biçimde çıkar. Üçüncü işlem ise, kristalin soğuk ve temiz bir suda durulanmasıdır.
Sonra pamuklu veya ipekli bir bez kullanarak kristal Sert bez kesinlikle kullanmamaya özen göstermeniz ve sentetik bez kullanmamanız uygundur. Tüm işlemlerin sonunda, Kristal havlunun üstünde güneşte bir müddet şarj edilir.

Artık bu andan itibaren diğer insanların kristalinizi ellemelerine izin vermeyin ve o yalnız sizin düşünce, arzu ve sevginizle dolsun.

Eğer kristalinizi her gün kullanıyorsanız, o zaman barındırabileceği negatif titreşimleri yok etmek için, haftada 1 gün tuzlu su içinde bırakarak arındırın. Kristal artık yeniden faaliyete geçmeye ve onu programladığınız rolü oynamaya hazırdır. Elma sirkesi ve deniz tuzu karıştırılmış su, çok kısa sürede 10 dakika gibi bir zamanda kristali temizler. Elma sirkesinin tuz ile karışımının temizlemeye etkisi olağanüstüdür. Suyu yanlızca 1 kere temizlik icin kullanın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder