Sevgili Dostlar,Sizler ile paylaşım yapabileceğim bu sayfada buluşmanın
heyacınını yaşıyorum.İçsel yolculuğuma başladığım 2001 senesinden bu yana
aldığım yolda ki deneyimlerimi ve bu arada evrenin karşıma çıkardığı
bilgileri, enerji sistemlerini sizler ile paylaşacak olmaktan çok
mutluyum.Üzun süren düşncelerin arkasından gelen bu blog fikri umarım
bütüne ve bu sayfaya tıklayan herkese faydalı olur.Sevgi ve Işık yolunuzu
aydınlatsın.

3 Şubat 2014 Pazartesi

 
Limon ve TEMİZLİK
Limonla temizlik, vücutta yanlış beslenmeye bağlı birikmiş zehirlerin atılımına yardımcı olur. Özellikle aşırı kilolardan, fazla asitten, mide ülserinden, şişme, ağrı ve acıdan kurtulmanın iyi bir yoludur. Eklemler, kaslar, bezler ve organlardan kalsiyumu atmaya yarar. Atardamarlar ile toplardamarlardaki kolesterol birikimlerini temizler, ayrıca çıban, apse ve sivilceleri yok eder. Soğuk algınlığı, grip, astım, saman nezlesi, sinüzit ve bronşit gibi mukus üreten sorunların giderilmesini sağlar.
Toksinlerin hızla atılımı aynı zamanda ENFEKSİYON ve ALERJİ olmayacaksınız anlamına gelir. Enfeksiyonlara yakalanılmaz, birikmiş olan atıkları yakmada yardımcı olmak üzere doğa tarafından yaratılır, bu yüzden de bunu baskılamak tehlikelidir. ALERJİLER toksinlerin birikiminden başka bir şey değildir. Vücudumuzu temizlediğimiz anda kaybolurlar.
LİMON dünyanın her yerinde her mevsim bulunan bir meyvedir. Limonla temizlik her türden yağ dokusunu eritip temizlemeye yaradığı için her açıdan üstündür. Yağ hızla ve hiçbir zararlı yan etki bırakmadan eriyip gider.
Bir yere not edin:
bir bardak suya üç yemek kaşığı bal, çeyrek çay kaşığı karabiber ve bir limonun suyunu ekleyin. Teze hazırlayıp, taze için, yoksa limon suyundaki enzimler okside olarak bozulur. 10-15 gün süreyle günde 5-6 kez tekrarlayın, ne kadar canlandığınızı göreceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder