Sevgili Dostlar,Sizler ile paylaşım yapabileceğim bu sayfada buluşmanın
heyacınını yaşıyorum.İçsel yolculuğuma başladığım 2001 senesinden bu yana
aldığım yolda ki deneyimlerimi ve bu arada evrenin karşıma çıkardığı
bilgileri, enerji sistemlerini sizler ile paylaşacak olmaktan çok
mutluyum.Üzun süren düşncelerin arkasından gelen bu blog fikri umarım
bütüne ve bu sayfaya tıklayan herkese faydalı olur.Sevgi ve Işık yolunuzu
aydınlatsın.

26 Ocak 2013 Cumartesi


Kişisel Kristaller:

Meditasyon yapabilmek için, takı olarak kullanılanlar dahil tüm kişisel kristallere, önceden kendi görüntünüzü yükleyebilirsiniz. Bunun için öncelikle kendinizi sağlıklı ve mutlu birisi olarak hayal etmelisiniz.

Yükleme çalışmalarına başlamadan önce de, vücudunuzun çevresine sizi her türlü olumsuzluktan koruyabilecek olan koruyucu bir duvar örmeniz tavsiye edilir.
Kristallerle çalışan bir kişi, olmak istediği kişiliğe (bir artist, doktor, araştırmacı gibi) kendisini o şekilde hayal ederek ulaşabilir.

İnsanın kendi benliğini aşma imkanlarının bir sonu yoktur. Programlama sırasında isteklerinizden emin olun ve kendinize güvenin, çünkü arzu ettiğiniz şey, geç de olsa mutlaka gerçekleşecektir. Eski bir deyişi hiç unutmayın: "Neyi istediğinizden emin olun ki, onu elde etmek çok kolay olsun."


Tedavi Amacıyla Kullanılan Kristaller:

Bu kristalleri, hem ruhsal, hem de fiziksel rahatsızlıklarınızdan kurtulmak amacıyla programlayabilirsiniz. Kurtulmaya çalıştığınız bir rahatsızlığı, tıpkı bir duman gibi dağılırken hayal ederek veya kendinizi sağlıklı bir insan olarak düşleyerek o sıkıntınızı yok edebilirsiniz.


Hediye Kristaller:

Hediye edeceğiniz bir kristali programlarken, alıcıyı, yaşama sevinci taşıyan sağlıklı bir insan olarak hayal edin. Eğer buna kendi titreşimlerinizi de yüklemek istiyorsanız, kristalinizi birkaç gün üzerinizde taşıyın. Hediye verdikten bir süre sonra, alıcının titreşimleriyle kendi titreşimleriniz birleşmeye başlayacaktır. Hediye kristalleri, gerçek bilince ulaşma yolunuzu kapayan kuvarları delmek, tedaviye yardımcı olmak veya meditasyonu kolaylaştırma gibi araçlar doğrultusunda programlayabilirsiniz.


Jeneratör Kristaller:

Daha büyükçe olan jeneratör kristalleri programlayarak, onları belli bir konfigürasyonda kullanılan diğer kristalleri harekete geçirmek veya tekrar şarj etmek amacıyla kullanabilirsiniz. Kristalleri, dünyadaki tüm ulusları barış içinde hayal ederek programlayan birçok insan vardır.
Sahip olmak istediğiniz bir ev, araba veya meslek türünün bir resmini jeneratör kristalin altına yerleştirin. (Unutmayın, bu sizin en büyük hayaliniz olmalı.) Resimle birleşen hayal gücünüz, yüklediğiniz programın gücünü artıracaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder