Sevgili Dostlar,Sizler ile paylaşım yapabileceğim bu sayfada buluşmanın
heyacınını yaşıyorum.İçsel yolculuğuma başladığım 2001 senesinden bu yana
aldığım yolda ki deneyimlerimi ve bu arada evrenin karşıma çıkardığı
bilgileri, enerji sistemlerini sizler ile paylaşacak olmaktan çok
mutluyum.Üzun süren düşncelerin arkasından gelen bu blog fikri umarım
bütüne ve bu sayfaya tıklayan herkese faydalı olur.Sevgi ve Işık yolunuzu
aydınlatsın.

26 Ocak 2013 Cumartesi


Tek Uçlu Kristallerin Yüklenmesi:

Küçük kristalleri sol elle taban kısmından kavrarken, sağ elinizi üstten kristali kapatacak biçimde tutabilirsiniz. Çok iri olan kristalleri ise, düz bir zemin üzerine koymak daha iyi olur. Taban kısmı girintili çıkıntılı olan kristallerin altına ise, bir miktar macun veya benzeri bir madde sürmekte fayda vardır.

Şimdi kristalinize istediğiniz bir programı yükleyebilirsiniz. Düşündükleriniz, kristali alttan kavrayan elinizden geçerek, kristalin uç kısmına ulaşacak, daha sonra devreyi tamamlamak üzere tekrar aynı yoldan geri dönecektir.


Çift Uçlu Kristallerin Yüklenmesi:

Kristalinizi, uç kısımlarını avuç içlerinizin orta kısmına getirerek, iki elinizin arasında tutun. Daha sonra yüklemeyi başlatabilirsiniz. Böylelikle düşünceleriniz, her iki uca da aynı anda ulaşırlar. Bunun üzerine, uçlarda bulunan elektronlar kristalinizin ortasına doğru akarak, burada birleşir ve yüklemek istediğiniz düşünceyi ileri-geri hareketlerle yine uçlara doğru hareket ederek beslerler. Çalışmada çift uçlu bir kristal kullanıldığı için, yüklenen program da daha güçlü olur.


Küme Kristallerin Yüklenmesi:

Bir küme kristalin içindeki her parçayı ayrı ayrı programlayabileceğiniz gibi, tek bir programı bütün kümeye de yükleyebilirsiniz. Sadece tik bir programı yükleyebilmek için, kristali sol elinizle taban kısmından tutarken, sağ elinizle küçük kristallerin üzerine koyun. Bundan sonra yüklemeye başlayabilirsiniz.

Her kristal parçasını ayrı ayrı programlamayı istiyorsanız, bu kez sol elinizle kristali yine taban kısmından tutarken, sağ elinizin avuç içini programlamak istediğiniz kristalin üzerine koyun. Unutulmaması gereken şey, kristallerin enerjileri tek bir tabandan çıktığı için, kristallere yüklediğiniz programların ağırlıklarının da birbirlerine yakın olması gerekliliğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder