Sevgili Dostlar,Sizler ile paylaşım yapabileceğim bu sayfada buluşmanın
heyacınını yaşıyorum.İçsel yolculuğuma başladığım 2001 senesinden bu yana
aldığım yolda ki deneyimlerimi ve bu arada evrenin karşıma çıkardığı
bilgileri, enerji sistemlerini sizler ile paylaşacak olmaktan çok
mutluyum.Üzun süren düşncelerin arkasından gelen bu blog fikri umarım
bütüne ve bu sayfaya tıklayan herkese faydalı olur.Sevgi ve Işık yolunuzu
aydınlatsın.

26 Ocak 2013 Cumartesi

Krstal Taş
PROGRAMLAMA

Kristaller, komutlu bilgiyi alma, depolama ve istendiğinde geri çağırma özellikleriyle adeta bir bilgisayar gibi iş görürler.

Programlanmaları bile, bilgisayar programlanmalarına benzer .Programlama için kristalin içsel matrisine bir komut veya bir düşünce formu yerleştirilmesidir diyebiliriz. Hem kristalleri, hem de bilgisayarları, onlardan doğru bir çıktı alabilmek için, doğru ve mantıklı bilgilerle programlamanız gerekmektedir.

Aralarındaki tek fark, bir bilgisayar programcısının karmaşık bir bilgisayar dilini kullanması gerekmesine rağmen, kristalini programlayan birisinin, sadece düşünce yolunu kullanıyor olmasıdır. Kristali programlama işinin nasıl yapılacağını, şimdi aşamalar halinde inceleyelim:


1.Aşama:

Temizleme: Yeni bir programı yüklemeden önce, kuvarsınızı içindeki her türlü düşünceden arındırmanız gerekir. Bunun için ilk olarak kuvarsınızı dik olarak sol elinize alın. Çok iri bir kuvarsla çalışıyorsanız, onu yine dik bir vaziyette, düz bir zemin üzerine de koyabilirsiniz. Daha sonra, sol elinizle kristalinizi taban kısmından kavrarken, beyaz bir ışığın elinizden çıkıp kristalinizin taban kısmına geçtiğini ve sonra da gövde bölümünden geçerek, uç kısmına kadar uzandığını hayal edin.

2.Aşama:

Programın Belirlenmesi: Başlangıç aşamasında, her kristale tek bir program yüklenmesi tavsiye edilir. Böyle yapılmadığında, birbirlerine ters düşen mesajlar veya karmaşık çıktılar elde edilebilir. Bu nedenle detayla programlarınızı daha sonraya erteleyerek, basit programlar kullanın. Diğer yandan, yüklenen programın kullanıcısına fayda getirecek türden olmalarına da dikkat edin. Oluşturduğunuz programlarda kendi gelişiminize yönelik izler bulunmalıdır. Kristalle yükleyeceğiniz programın olumsuz yönleri olmaması da önem taşır. Aksi halde olumsuzluklar artarak sizin üzerinizde ters etki yaratabilirler.
Kristaller konuşma diline cevap vermezler. Bu nedenle her programı birbirini izleyen bir film şeridi gibi (yani, görüntü olarak) dikkatle tasarlamalıyız. İlerleyen çalışmalarınızda, sesleri ve renkleri de programlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder