Sevgili Dostlar,Sizler ile paylaşım yapabileceğim bu sayfada buluşmanın
heyacınını yaşıyorum.İçsel yolculuğuma başladığım 2001 senesinden bu yana
aldığım yolda ki deneyimlerimi ve bu arada evrenin karşıma çıkardığı
bilgileri, enerji sistemlerini sizler ile paylaşacak olmaktan çok
mutluyum.Üzun süren düşncelerin arkasından gelen bu blog fikri umarım
bütüne ve bu sayfaya tıklayan herkese faydalı olur.Sevgi ve Işık yolunuzu
aydınlatsın.

26 Ocak 2013 Cumartesi


KRİSTAL ve TAŞLARIN ARINDIRILMASI ve PROGRAMLANMASI

Doğal taş yada kristallerin hayatımızda bir çok yönde olumlu gelişmelere katkı sağlayacabileceği ifadesinin yanlış olmayacağı muhakkaktır, bununla birlikte seçilecek olan taş yada kristalin nitelikleri, arındırılması, yüklenmesi ve programlanması taş yada kristalden alacağımız faydayı direkt olarak etkilemektedir, uygun işlemlerden geçirilmemiş bir taş yada kristal görsel niteliğin üstünde bir katkı sağlamayacaktır. Bununla birlikte uygun şartların oluşturulmaması fayda yerine negatif etkilerin yayılmasına dolayısı ile bunları yaşamamıza sebep olabilmektedir.

Almayı düşündüğünüz kristallerin üzerlerinde ellerinizi gezdirerek hangisinin sizinle temas kurduğunu bulmaya çalışın. Bir çok kristal arasından öncelikle hangisinin sizinle dengeli ve uyum içinde çalışabileceğini bulmak için doğru kristali bulmak zor olabilir. Bunun için elimizi taşlar üzerinde gezdirirken ellerimizdeki enerji anlamındaki değişikliklere dikkat etmeniz size yardımcı olur. Elimiz taşın üzerinden geçerken el ısınızdaki değişiklik yada elinizdeki farklılıkları fark ederek doğru taşa yaklaşmış olduğunuzu kabul edebiliriz. Dikkat ettiğinizde o taş yada kristallerden bir tanesinin diğerlerinden farklı refleks verdiğini hissedebilirsiniz.


Kristalleri aldıktan sonra rahatsız edilmeyeceğinize inandığınız bir ortamda tek başınıza kalın. Eğer birkaç kristal seçmişseniz yalnız kaldığınız bu anda onu bire indirmek daha kolay olacaktır. Aldığımız taşları düz bir yere koyup elinizi üzerlerinde gezdirin. El ısınız hangi taşın üzerinde yükseliyor veya elektriklenme oluyorsa o kristal taşı seçin. Hala kararsızsanız taşları karışık olarak dizin. Gözlerimizi kapatarak içlerinden yalnızca birisini alın. Şimdi size hizmet etmek için programlayacağınız bir taşınız oluştur. Diğerlerini güvenli bir yere kaldırabilirsiniz.

Satın aldığınız taşınıza başkalarının da dokunmuş olabileceği ve enerjisini geçirmiş olabileceğinin farkında olarak ilk önce taşımızı arındırmalıyız;

İlk önce taş yada kristali en az yirmi dört saat toprak altında tutun, çıkarttıktan sonra onu akan ılık suyun altında beş dakika kadar tutarak enerjisini topraklayın. Sonra temiz pamuklu bir bezle kurulayın. Ertesinde beyaz bir mumun ışığında iki saat kadar aydınlanmasını sağlayarak temizlenmesini, arınmasını sağlayın, ertesinde tekrar akan suyun altında beş dakika tutarak topraklanmasını ve temizlenmesini sağlayın, elma sirkesi ilave edilmiş su içerisinde bir saat kadar bekletmek üzerindeki eterik birikintiyi uzaklaştırır. Bu işlemler taşın arındırılmasına tam anlamda hitap edemesede kesinlikle katkı sağlayacaktır. Bir kristal yada taşın tamamen arındırılması, yüklenmesi ve programlandırılması için Reiki'yi kullanıyor olmanız gerekmektedir, bu konuda bilgi ve deneyiminiz yoksa tanıdığınız bir Reiki yolcusundan yardım talep edebilir, taş yada kristalinizi güvenli ve gerektiği gibi yararlanabilecek şekilde hazırlanmasını sağlayabilirsiniz.

Taşın enerjisini artırmak için mehtaplı bir gecede sabaha kadara ay ışığında bırakmanız, güneş ışında bırakmanız fevkalade uygundur. Tüm bunları yaptıktan sonra taş yada kristalinizi bir başkasının temasından şiddetle kaçınmalısınız.


Kristal taşınızın tam olarak size ait olabilmesi için ona kendi enerjinizi vermeniz gerekecektir. Kendi ellerinizi de su ve sabun ile temizledikten sonra yine yalnız kalacağınız bir yerde kristalinizi avucunuzun içine alarak beş dakika kadar tutun. Bu zaman içerisinde elinizi açmayın. Her şeye izin verecek bir genişliğe ulaşarak taşınızın sizinle uyum ve denge içinde çalışması, aynı zamanda enerjinizi yükseltmesi için niyet ederek düşünce ve duygularınızla onu programlayın.

Beş dakika tamamlandıktan sonra yastık kılıfınızın içerisine koyarak bir gece boyunca başınızı koyduğumuz yerde kalmasını sağlayın.

Başınızı yastığa koyduğumuz anda yine güzel duygu ve düşüncelerin içimize dolmasına izin verin. Uykuya geçmeden önce düşüncenizde kristal taşınızın bulunmasına gayret edin. Bu, onunla aranızdaki enerji bağını sağlamlaştıracaktır. Ertesi sabah çantanızın veya dolabınızın içerisine yani ona sizden başka kimsenin dokunamayacağı bir yere kaldırın.

Aynı gün herhangi bir zamanda önce ılık bir banyo alın. Saçlarınız dahil vücudunuzun her noktasının su ile temas ettirin. Banyo işleminizi tamamladıktan sonra ses veya kokudan etkilenmeyeceğiniz bir yere geçin. Burada duygu ve düşüncelerinizi tam isteğinize uygun olarak ayarlayın ve taşınızı düşünerek yoğunlaşın. Evrene niyetinizi tam olarak gönderdiğinizden emin oluncaya kadar taşınızı düşünce bombardımanına tutun. Bu işlem yaklaşık beş dakika sürmelidir.

Tüm bunların ertesinde taşınızı kullanabilecek hale gelmişsinizdir, eğer taşınızı kolye yada benzeri bir şekilde kullanmayı düşünüyorsanız bağlantısının gümüş yada deri ile olmasına özen göstermeli ve taşın teninize temasını sağlamalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder